Deitti

Treffipalsta.net auttaa sinua löytämään Suomessa toimivat deittipalvelut helposti. Lue lisää eri deittisivustoista ja kokeile sitä, mikä sopii sinulle parhaiten.

Deitti

Deitti on nykyään helpompaa löytää netistä kuin kirjastosta tai kaupasta. Nettideittailu sopii myös erityisen hyvin ihmisille, joiden ei ole niin luonnollista lähestyä tuntemattomia ulkona.

Katso listauksemme suosituimmista deittisivustoista, niin sinäkin voit alkaa etsiä seuraa jo tänään. Osaan sivustoista pääset liittymään ilmaiseksi ja osassa sinun on mahdollista kokeilla palvelua jonkin aikaa ilmaiseksi, joten nämä edut kannatta hyödyntää.

Deitti.net

Deitti.net on vuonna 1997 perustettu palvelu deittailuun. Täysin kotimainen palvelu auttaa löytämään elämänkumppanin tai hauskaa seuraa illanviettoihin ja harrastuksiin. Deitti.net on ollut suosiossa nuorten aikuisten keskuudessa.

Deitti.netin ikäraja on 16 vuotta, joten se on hieman matalampi kuin yleensä deittipalveluissa oleva 18 vuoden ikäraja.

Voit rekisteröityä palveluun ilmaiseksi ja ilmaisjäsenenä on myös mahdollista käyttää hakua ja myös viestitellä rajatusti toisten käyttäjien kanssa. Liittyminen on nopeaa ja vie vain muutaman minuutin. Tämän jälkeen sinun on mahdollista selata muiden profiileja ja lähettää mielenkiintoisille henkilöille viestejä.

Deitti.net ilmaisjäsenyyden ja Deluxe-jäsenyyden erot

Deitti.netissä on mahdollista tehdä ilmaistili tai hankkia maksullinen Deluxe-jäsenyys. Alla näet erot ilmaisjäsenyyden ja Deluxe-jäsenyyden välillä.

OminaisuusPerusjäsenPremium-jäsen
Käytä laajennettua hakuaXX
Näe kaikki profiilien tiedotXX
Flirttaa käyttäjille rajattomasti5 / päiväX
Lähetä yksityisviestejä rajattomasti10 keskustelua/kkX
Näe viestihistoria – ei rajoitusta1 kkX
Profiilin korostettu esittely sinua kiinnostaville käyttäjilleX
Korostus hakutuloksissaX
Nouse hakutulosten kärkeenX
Näe profiilisi vierailijatX
Näe kenen suosikki oletX
Näe koska käyttäjä on liittynytX
Näe milloin viestisi on luettuX
Palvelu ilman mainoksiaX

 
Deitti.net hinta

– 1 kuukausi: 9,97
– 3 kuukautta: 23,91 €, kuukaudessa 7,97 €/kk
– 6 kuukautta: 35,82 €, kuukaudessa 5,97 €/kk
– 12 kuukautta: 59,64 €, kuukaudessa 4,97 €/kk

Deluxe-jäsenyys maksetaan kertamaksulla, joten jäsenyyttä ei uusita automaattisesti.

Kenelle Deitti.net sopii?

Deitti.net sopii nuorille aikuisille ja suurimmissa kaupungeissa asuville. Seuraa voi etsiä seikkailumielellä tai tositarkoituksella. Ilmaisjäsenyydelläkin pääset jo pitkälle.

Deitti.net kokemuksia

Deitti.netin kautta sinun on mahdollista tavata muita nuoria aikuisia. Jos etsit vanhempaa seuraa, niin jokin muu treffipalsta voi olla parempi kanava seuran etsimiseen. Palvelua voi käyttää ilmaiseksi, niin sinun on helppo saada kuva siitä, onko palvelu mahdollisesti sinulle sopiva.

Deitti.net hyvää

– Voit tehdä profiilin ja käyttää palvelua rajatusti ilmaiseksi
– Nuorille aikuisille paljon saman ikäisiä palvelussa
– Ei pakollista ostaa maksullista jäsenyyttä

Deitti.net parannettavaa

– Vähemmän seuraa löydettävänä vanhemmille ihmisille
– Ilmaisjäsenenä viestittely on hieman rajattua

Katso myös muut deittipalvelut

Muista katsoa myös muut deittipalvelut, joista sinun on mahdollista löytää seuraa. Seuranhakupalvelu sopii elämänkumppanin etsimiseen, treffiseuran löytämiseen. Katso listauksemme eri treffipalstoista ja lue lisää palveluista. Näin saat etukäteen selville, että mikä palvelu sopisi sinulle mahdollisesti paremmin kuin muut.