Match.com

Match.com on yksi Suomen suosituimmista deittisivuista. Lue lisää, miksi jo vuonna 2002 Pohjoismaissa aloittanut Match on suosituimpien treffipalveluiden joukossa.

Match – Kokemuksia ja tietoa palvelusta

Match.com on yksi Suomen suosituimmista deittisivuista. Se on toiminut Pohjoismaiden markkinoilla jo vuodesta 2002 lähtien ja on ollut alusta asti yksi suosituimpia treffisivustoja.

Voit nyt kokeilla Matchia kolmen päivän ajan, sillä sinun on mahdollista saada uutena käyttäjänä kolmen päivän ilmaisjakso, jolloin voit kokeilla palvelua ilman riskiä. Näin saat kaikki maksullisen jäsenyyden edut käyttöösi ja koitat helposti, onko Match oikea deittipalvelu sinulle.

Match.com Suomi profiilin luominen

Match.com Suomi on suosittu deittisivusto, jossa profiilin luominen ja seuran hakeminen ovat helppoa. Kerro itsestäsi luonnollinen ja rehellinen profiilikuvaus. Liian pitkää kuvausta sinun ei tarvitse tehdä, vaan voit kertoa itsestäsi enemmän keskustellessa. Aseta sopivat hakuehdot, jotta löydät helpommin samalla aaltopituudella olevia sinkkuja. Jaa kuvia itsestäsi ja lisää kuvia persoonastasi.

Tarkennetulla haulla voit etsiä juuri sinun mielestä mielenkiintoisia henkilöitä ja voit selata yksityiskohtaisia profiileja. Voit selata profiileja myös Incognito-tilassa, jolloin näyt vain jäsenille, joista olet kiinnostunut. Voit myös asettaa Zen-tilan, jolloin saat yhteydenottoja vain jäseniltä, jotka vastaavat asettamiasi ehtoja.

Asiakaspalvelu myös tarkistaa kaikki profiilitekstit ja kuvat ennen niiden julkaisemista, jotta jokaisen profiilin korkea laatu voidaan varmistaa. Sinun on myös mahdollista piilottaa profiilisi tilapäisesti, jos kaipaat pientä taukoa deittailusta.

Sinun kannattaa myös ladata Match-mobiilisovellus, jolloin voit käyttää Matchia siellä missä sinäkin olet.

Kokeile Match.comia tästä

Match hinta

– 1 kuukausi: 39,99 €
– 3 kuukautta: 59,97 €, kuukaudessa 19,99 €/kk
– 6 kuukautta: 89,94 €, kuukaudessa 14,99 €/kk

Jos haluat nähdä mitä viestejä olet saanut tai haluat lähettää viestejä mielenkiintoisille henkilöille, niin sinun pitää maksaa palvelusta jäsenmaksu. Palvelussa voi olla olla erikoistarjouksia ja saat niistä tiedon sähköpostilla.

Maksutavoiksi käyvät pankkikortti, Mastercard, Visa, American Express, Diners Club tai PayPal.

Uusien käyttäjien on mahdollista hyödyntää kolmen päivän ilmaisjaksoa, jolloin voit käyttää palvelua vastaavilla ominaisuuksilla kuin mitä saisit jäsenmaksun maksamalla. Tämä tilaisuus kannattaa hyödyntää ja käyttää kyseinen aika Matchia aktiivisesti, niin tiedät, että onko palvelu sinulle sopiva.

Hae seuraa Matchin kautta

Match hyvää

– Suosittu deittailusivusto, jossa on paljon käyttäjiä
– Kolmen päivän ilmaisjakso, joten voit koittaa palvelua
– Helppo käyttää ja saat myös puhelimeen kätevän sovelluksen

Match parannettavaa

– Vaatii maksullisuuden jäsenyyden viestien vastaanottamiseen ja lähettämiseen (ilmaisjakson jälkeen)
– Maksullisuuden jäsenyyden automaattinen uusinta

Luo nyt profiili Match.com sivustolla. Saat käyttää palvelua kolme päivää ilmaiseksi sen jälkeen, kun olet luonut profiilisi. Kolmen päivän ilmainen etu on saatavilla vain uusille profiileille. Luo itsellesi profiili nyt Matchiin ja ala etsiä sinulle sopivaa seuraa.
Aloita profiilin luominen täältä: Match.com

Katso myös muut treffipalvelut tästä

Eikö Match.com ollut sinulle sopiva vaihtoehto?

Eikö Match.com ollut mielestäsi sopiva deittipalvelu sinulle? Ei hätää, löydät sivustomme kautta useita muitakin treffipalstoja.

Muista lukea myös muista palvelustamme löytyvistä nettideitti-sivustoista. Löydät jokaisesta palvelusta paremmin tietoa ja kokemuksia.

Voit liittyä kaikkiin sopiviin deittipalveluihin ja kokeilla mikä tai mitkä niistä sopivat sinulle parhaiten.