Nextlove

Nextlove on deittailupalvelu eronneille ja yksinhuoltajavanhemmille. Voit luoda palveluun profiilin ilmaiseksi ja katsoa, löydätkö mielenkiintoista seuraa.

Nextlove

Nextlove mainostaa itseään eurooppalaisena sosiaaliverkostona eronneille ja yksinhuoltajille. Deittipalvelu on siis suunniteltu nimensä mukaisesti seuraavaa rakkautta etsiville. Palvelu toimii useassa maassa ja Suomessa se on toiminut jo jonkin aikaa.

Palvelun hakumäärät ovat pieniä ja ilmaisprofiilin luotua, huomaa nopeasti, että palvelu ei välttämättä ole suosituin palvelu nettideittailuun. Kuitenkin joillakin on myös hyviä kokemuksia, joten suosittelemme tekemään ainakin ilmaisprofiilin, niin näet, mistä on kysymys.

kokeile Nextlovea tästä

Nextlove hinta

– 1 kuukausi: 39,99 €
– 3 kuukautta: 89,97 €, kuukaudessa 29,99 €/kk
– 6 kuukautta: 119,94 €, kuukaudessa 19,99 €/kk

Voit maksaa Premium-jäsenyytesi luottokortilla ja maksutavaksi käy myös Entropay, Paysafecard, Neteller, Entercash, IDEAL, GooglePlay tai iTunes.

Nextlove peruuttaminen

Ota huomioon, että otettuasi maksullisen jäsenyyden käyttöösi, se uusitaan automaattisesti, ellet kytke sitä pois päältä. Voit peruuttaa jatkuvan jäsenyytesi kirjautumalla tilillesi ja menemällä jäsenyystiedot sivulle.

Luo ilmainen profiili

Nextlove kokemuksia

Nextlove vaikuttaa olevan ainakin vaihtoehto eronneille ja yh-vanhemmille. Voit kokeilla palvelua ilmaisjäsenenä, mutta viestien lähettämisen rajoittaminen vaatisi 2 päivän ilmaisjakson käyttöönoton. Tässä kannattaa olla tarkkana, sillä ellet keskeytä kokeilua kahden päivän aikana, niin sinulta veloitetaan automaattisesti 6 kuukauden Premium-jäsenyys. Voit kuitenkin luoda riskittä itsellesi ilmaisprofiilin ja katsoa löytyykö palvelusta sopivan oloista seuraa.

Jos haluat käyttää maksullista versiota, niin suosittelemme aluksi kokeilemaan yhden kuukauden jäsenyyttä ja käyttämään palvelua aktiivisesti. Jos tämän jälkeen havaitset palvelun hyväksi, niin voit ostaa itsellesi haluamasi pituisen Premium-jäsenyyden.

Nextlove hyvää

– Deittipalvelu eronneille ja yksinhuoltajille
– Voit tehdä profiilin ilmaiseksi
– Voit kokeilla Premium-jäsenyyttä ilmaiseksi 2 päivän ajan (Huom. Ellet keskeytä kokeilua, sinulta veloitetaan 6 kk:n Premium-jäsenyys)

Nextlove parannettavaa

– Ilmaisjäsenenä et voi lähettää viestejä
– Kalleimpia maksullisia deittipalveluja
– Jäsenyys uusitaan automaattisesti, ellet muuta asetusta profiilissasi

Luo nyt profiili Nextlove sivustolla. Voit luoda itsellesi ilmaisprofiilin vaivattomasti ja nopeasti. Luo itsellesi nyt ilmainen profiili Nextlove sivustolla ja etsi itsellesi nettitreffit.

Aloita profiilin luominen täältä:

Katso myös muut treffipalvelut tästä

Eikö Eliittikumppani ollut sinulle sopiva vaihtoehto?

Eikö Eliittikumppani ollut mielestäsi sopiva deittipalvelu sinulle? Ei hätää, löydät sivustomme kautta useita muitakin treffipalstoja.

Muista lukea myös muista palvelustamme löytyvistä nettideittailu-sivustoista. Löydät jokaisesta palvelusta paremmin tietoa ja kokemuksia.

Voit liittyä kaikkiin sopiviin deittipalveluihin ja kokeilla mikä tai mitkä treffisivut sopivat sinulle parhaiten.