Sokkotreffit

Treffipalsta.net auttaa sinua löytämään Suomessa toimivat deittipalvelut helposti. Lue lisää eri deittisivustoista ja kokeile sitä, mikä sopii sinulle parhaiten.

Sokkotreffit

Sokkotreffit ovat klassiset treffit, johon osallistuvat ovat yleensä saaneet lyhyen kuvauksen toisiltaan yhteiseltä ystävältään. Lukuisissa elokuvissa on tuttu kohtaus, jossa on järjestetty sokkotreffit kahden tuntemattoman kanssa ja yleensä kohtaus ja treffit päätyvät yhdellä tai toisella tavalla pieleen.

Pitäisikö sinun siis pelätä, jos joku tuttusi on järjestänyt sinulle sokkotreffit? Tämä riippuu ystävästäsi/tutustasi. Jos hän tuntee sinut hyvin, niin yllätys treffeillä voi olla mieluinen. Jos taas treffien järjestäjä tuntee vain toisen osapuolen hyvin, niin tämä saattaa järjestää treffit toisen toiveiden pohjalta, jolloin yhteistä säveltä ei välttämättä löydy.

Jos sinulle ehdotetaan sokkotreffejä, niin kysele rohkeasti tietoja tulevasta treffikumppanistasi. Jos olet nainen ja et voi sietää miehellä partaa, niin voi olla hyödyllistä kysyä tätä jo siinä vaiheessa, kun treffejä järjestetään. Yleensä et tiedä treffikumppanisi ulkonäköä ennen treffejä, mutta jossain tapauksissa on syytä pyytää mahdollista kuvaa treffikumppanista nähtäväksi.

Jos ystäväsi hehkuttaa tulevan treffikumppanisi ulkonäköä maasta taivaisiin, mutta mielipiteenne ulkonäöstä eivät ole yhtenäiset, niin saatat mennä treffeille väärien ennakko-odotusten kanssa. Tällainen saattaa pilata muuten hyvät treffit. Pyydä siis ystävältäsi treffikumppanisi kuvaa nähtäväksi, jos koet että tämä saattaa olla vaarana.

Sokkotreffi on parhaimmillaan jännittävä deitti

Sokkotreffi kannattaa ehdottomasti, sillä saat tuntea jännitystä ennen tapaamista. Turhia paineita ennen sokkotreffejä on ottaa. Jos menette esimerkiksi syömään, niin pahimmillaankin saat vatsasi täyteen hyvää ruokaa, jos olet järjestäneet treffit hyvään ravintolaan.

Ennen treffejä kannattaa välttää luomasta liian täydellistä kuvaa toisesta, sillä jos menet treffeille tarkkojen toiveiden kanssa, niin todennäköisesti jokin unelmien treffikumppanisi ominaisuuksista ei toteudu treffikumppanisi kohdalla.

Jos viestittelette ennen treffejä, niin muista pysyä totuudessa äläkä vääristele tietoja itsestäsi. Vältä myös ilmaisuja, joilla voi olla eri merkitys toiselle. Esimerkiksi toisen mielestä pitkä ihminen voi olla toisen mielestä ”normaalin” pituinen.

Sokkotreffit netissä – Käytännössä ilman kuvaa voi olla hiljaista

Onko netissä mahdollista tavata toista “sokkona”? Kyllä, sillä joihinkin palveluihin sinun ei ole pakollista asettaa profiilikuvaa tai kuva voi olla vain jostain maisemasta tai eläimestä. Ota huomioon, että saat luultavasti vähemmän yhteydenottoja toisilta, jos sinulla ei ole profiilikuvaa itsestäsi.

Tosin jossain tapauksissa viestittely voisi olla paikallaan, ennen kuin mahdollinen treffikumppani tyrmätään pelkän kuvan perusteella. Ikinä et voi tietää kuinka sopivan kumppanin hylkäät, jos teet päätöksen ainoastaan yhden kuvan perusteella ja profiili näyttää muuten lupaavalta.

Katso myös muut deittipalvelut

Muista katsoa myös muut deittipalvelut, joista sinun on mahdollista löytää seuraa. Seuranhakupalvelu sopii elämänkumppanin etsimiseen, treffiseuran löytämiseen. Katso listauksemme eri treffipalstoista ja lue lisää palveluista. Näin saat etukäteen selville, että mikä deittisivusto sopisi sinulle mahdollisesti paremmin kuin muut.