Tinder

Treffipalsta.net auttaa sinua löytämään Suomessa toimivat deittipalvelut helposti. Lue lisää eri deittisivustoista ja kokeile sitä, mikä sopii sinulle parhaiten.

Tinder

Tinder on älypuhelimissa toimiva nettideittailu-sovellus, joka hyödyntää puhelimen paikkatietoja. Käyttäjä voi asettaa kuinka monen kilometrin päästä haluaa etsiä seuraa ja puhelin etsii käyttäjiä kyseiseltä etäisyydeltä paikkatietoosi perustuen.

Tinder on deittisovellus, joka perustuu suurimmalta osalta visuaaliseen ensivaikutelmaan. Pääosassa ovat siis profiilikuvat, jonka perusteella käyttäjät joko tykkäävät kuvasta tai sivuuttavat sen. Jos sinä olet kiinnostunut mielenkiintoisen näköisestä ihmisestä, niin voit tykätä hänen kuvastaan. Jos kiinnostuksesi kohde on myös tykännyt sinun kuvastasi, niin olette Tinder match, jonka jälkeen teidän on mahdollista keskustella toistenne kanssa.

Tinder Suomi

Tinder Suomi on kerännyt jo useita satoja tuhansia käyttäjiä. Suurin osa käyttäjistä on nuorempia, joten vanhemmat ihmiset eivät ole löytäneet palvelua laajasti, vaikka myös heitä löytyy palvelusta kohtuullisesti.

Tinder profiili

Tinder profiilin luominen on helppoa. Voit ladata älypuhelimeesi Tinder sovelluksen ja rekisteröityä käyttäjäksi Facebook-tunnuksillasi tai puhelinnumerollasi. Jos käytät Facebook-tiliä, niin Tinder hakee automaattisesti nimesi, syntymäpäivän, sukupuolen ja kuvan. Voi muokata näitä tietoja, mutta et voi jälkikäteen vaihtaa ikääsi, etkä nimeäsi kun olet ne profiiliisi asettanut.

Tinder käyttö

Tinderin käyttö on helppoa ja vaivatonta. Voit selata aina halutessasi tietyn aikaa sopivia profiileja ja lukea profiilitekstejä ja pyyhkiä tykkäyksiä aina niin pitkään, kuin peukalosi jaksaa.

Tinder match

Kun olet löytänyt Tinder matchin, niin voitte alkaa keskustella toistenne kanssa. Suuri osa keskusteluista voi olla lyhyitä, mutta mitään one lineria tähän ei ole pakko keksiä.

Tinder kokemuksia

Kuvat ovat tärkeässä asemassa, koska palvelussa muodostetaan matchit profiilikuvan ja esittelytekstin perusteella. Tästä syystä moni on todennut Tinderin olevan pinnallinen, mutta monta kertaa toisessa ihmisessä kiinnitetään ensimmäiseksi huomiota ulkonäköön. Muista käyttää myös tuoreita kuvia itsestäsi, ettet yllätä treffikumppaniasi vanhentumalla tai muuttumalla eri painoiseksi treffeillä kuvaasi verrattuna.

Tinder Plus ja Tinder Gold

Tinderin käyttäminen on ilmaista, mutta maksalla lisää saat käyttöösi lisäominaisuuksia joko Tinder Gold tai Tinder Plus jäsenyyksillä.

Tinder Plus

Tinder Plus antaa sinun piilottaa ikäsi ja paikkakuntasi toisilta käyttäjiltä. Maksuttomassa versiossa tätä mahdollisuutta ei ole. Tinde Plus antaa myös mahdollisuus peruuttaa takaisin profiiliin, jos pyyhkäiset kuvaa vahingossa väärään suuntaan. Plus käyttäjät voivat lisäksi tarkastella Tinder käyttäjiä ympäri maailmaa ja viisi supertykkäystä käyttöösi. Tinder Plus käyttäjä saa myös käyttöönsä yhden boostin kuukaudessa, jolloin hän näkyy 30 minuutin ajan alueen suosituimpana profiilina.

Tinder Plus hinta
– 1 kuukausi: 14,99 €
– 6 kuukautta: 60 €, kuukaudessa 10 €/kk
– 12 kuukautta: 80 €, kuukaudessa 6,67 €/kk

Tinder Gold

Tinder Gold tilissä on nämä samat ominaisuudet, mutta näiden lisäksi näet ennen pyyhkäisemistä, onko toinen tykännyt sinusta.

Tinder Gold hinta
– 1 kuukausi: 24,99 €
– 6 kuukautta: 90 €, kuukaudessa 15 €/kk
– 12 kuukautta: 120 €, kuukaudessa 10 €/kk

Katso myös muut deittipalvelut

Muista katsoa myös muut deittipalvelut, joista sinun on mahdollista löytää seuraa. Seuranhakupalvelu sopii elämänkumppanin etsimiseen, treffiseuran löytämiseen. Katso listauksemme eri treffipalstoista ja lue lisää palveluista. Näin saat etukäteen selville, että mikä palvelu sopisi sinulle mahdollisesti paremmin kuin muut.