E-kontakti

E-kontakti.fi on maksettujen deittipalvelujen ykkönen Suomessa. Luo ilmainen profiili palveluun ja lue alapuolelta lisää palvelusta. Tarkista myös viimeisin E-kontakti etukoodi, jolla voit saat 3 päivää ilmaista deittailua.

E-kontakti – Kokemuksia ja tietoa palvelusta

E-kontakti.fi on perustettu vuonna 2009 deittipalvelu, joka on Suomen suurimpia deittisivuja. Kaiken kaikkiaan profiileja on luotu palvelussa yli 350 000. Kaikkien profiilien aitous tarkistetaan asiakaspalvelussa, joten tiedät, että keskustelet aitojen ihmisten kanssa.

Maksullisista treffisivustoista E-kontakti on Suomen suosituin. Palvelussa vieraillaan viikoittain melkein 100 000 kertaa ja uusia sinkkuja liittyy palveluun koko ajan. Profiilin luominen palveluun on ilmaista ja sinun on mahdollista hyödyntää uutena palvelun käyttäjänä kolmen päivän ilmaisjakso, jos E-kontaktilla on alennuskoodi sillä hetkellä käytettävissä.

kokeile e-kontaktia tästä

E-kontakti hinta

– 2 viikkoa: 29,90 €
– 1 kuukausi: 34,90 €
– 3 kuukautta: 59,90 €, kuukaudessa 19,97 €/kk
– 6 kuukautta: 89,90 €, kuukaudessa 14,98 €/kk

E-kontaktissa voit valita 2 viikon, 1 kk, 3kk tai 6 kuukauden mittaiset jäsenkauden. Kaikki tilaukset ovat määräaikaisia, eikä niitä uusita automaattisesti.

Jäsenyyden lisäksi sinun on mahdollista tilata käyttöösi Pluspaketti, joka antaa lisäominaisuuksia sivuston käyttöön. Pluspaketti ei ole pakollinen, mutta se antaa lisämahdollisuuksia sivuston käyttöön. Voit esimerkiksi surffailla näkymättömänä sivuilla, niin ettei käyntiäsi näy muiden profiileissa. Lisäksi voit käyttää viittä kuva-albumia yhden sijaan ja suodattaa saapuneita viestejä ja vierailijoita ikävalintasi mukaan. Lisäksi saat 15 Parrasvaloviestejä kuukaudessa. Pluspaketin saat alkaen 7 €/kk.

Jäsenkauden loputtua, voit jättää profiilisi näkyviin palveluun. Voit muokata profiiliasi ja profiilin näkyvyyttä muille jäsenille, kun jäsenkautesi loppuu. Jos poistat profiilisi näkyvistä, niin se ei näy muille hakutuloksissa. Halutessasi voi myös poistaa profiilisi kokonaan.

E-kontakti tarjous

E-kontakti tarjous on yleensä E-kontakti etukoodi, joka antaa sinun kokeilla palvelua 3 päivää ilmaiseksi. E-kontakti alennuskoodi on kuukausikohtainen, joten se vaihtuu joka kuukausi. E-kontakti koodi syötetään tilaus-sivulla, jossa etukoodi e-kontaktiin lisätään kohtaan ”Käytä etukoodisi tässä. Käyttämällä koodin, sinun on mahdollista ottaa käyttöön E-kontakti ilmainen jakso, jonka aikana voit testata palvelua kolmen kuukauden ajan.

Kokeile myös e-kontaktin ilmaisjaksoa etukoodilla

E-kontakti hyvää

– Suomen suosituin maksullinen deittailusivusto, jossa on paljon käyttäjiä
– Kolmen päivän ilmaisjakso alennuskoodilla, jolloin voit testata palvelua
– Maksullisen jäsenkausi on aina määräaikainen, eikä uusiudu automaattisesti
– Mahdollisuus 2 viikon tilaukseen

E-kontakti parannettavaa

– Ilmaisen jakson koodeja ei ole tarjolla joka kuukausi
– Palvelu on kalleimmasta päästä kuukausihinnaltaan
– Maksullisuuden jäsenyyden lisäksi käytössä erikseen ostettava Pluspaketti, joka voisi kuulua jo kuukausihintaan.

Luo nyt profiili E-kontakti sivustolla. Jos sivulla on käytössä etukoodi, niin voit testata treffisivustoa kolmen päivän ajan. Luo itsellesi nyt ilmainen profiili ja etsi itsellesi seuraa.

Aloita profiilin luominen täältä: E-kontakti.fi

Katso myös muut treffipalvelut tästä

Eikö E-kontakti vaikuta sinulle sopivalta vaihtoehdolta?

Eikö E-kontakti ollut mielestäsi sopiva deittipalvelu sinulle? Ei hätää, löydät sivustomme kautta useita muitakin treffipalstoja.

Muista lukea myös muista palvelustamme löytyvistä nettideittailu-sivustoista. Löydät jokaisesta palvelusta paremmin tietoa ja kokemuksia.

Voit liittyä kaikkiin sopiviin deittipalveluihin ja kokeilla mikä tai mitkä niistä sopivat sinulle parhaiten.