Eliittikumppani

Kokeile laadukasta nettideittailua. Voit tehdä ilmaisen profiilin ja kokeilla miten palvelu sopii sinulle. Luo profiilisi ja kokeile Eliittikumppania jo tänään

Eliittikumppani – Kokemuksia ja tietoa palvelusta

Eliittikumppani on toiminut Suomessa jo vuodesta 2012 ja se on yksi Suomen suosituimpia treffisivuja.

Eliittikumppani on palvelu, joka on tarkoitettu ihmisille, jotka etsivät parisuhdetta tositarkoituksella. Sinun on mahdollista liittyä, kun olet 18-vuotias, mutta ota huomioon, että yli 90% sivuston jäsenistä on yli 28-vuotiaita.

Eliittikumppanit

Eliittikumppanit ovat sinkkuja, jotka ovat vähintään 18-vuotiaita, mutta suurin osa jäsenistä on 35-45 ikävuoden välillä. Palvelun maksullisuus myös tarkoittaa, että sitä käyttää aktiivisesti hyvin suurelta osin ihmiset, jotka haluavat löytää onnellisen ja kestävän parisuhteen.

Halutessasi voit hakea seuraa vaikka asettamalla kriteereiksi esimerkiksi etäisyyden tai koulutustason. Yksi asia kaikkia Eliittikumppanissa olevia sinkkuja yhdistää ja se on vakavan parisuhteen etsiminen tasokkaassa turvallisessa palvelussa.

Eliittikumppani kirjautuminen

Kun kirjaudut palveluun ensimmäisellä kerralla, niin sinun tulee samalla luoda profiilisi ja täyttää persoonallisuustesti, jota palvelu käyttää sopivien kumppaniehdokkaiden esittelemiseksi sinulle. Et voi käyttää palvelua, ennekuin olet täyttänyt persoonallisuustestin loppuun. Voit tehdä kyselyn useammassakin osassa kuin yhdellä kertaa tallentamalla sen välillä tai sitten voit varata itsellesi riittävästi aikaa sen täyttämiseen.

Kun rekisteröidyt, niin täytät samalla lähes 300 kysymystä kattavan persoonallisuustestin, jonka perusteella palvelu ehdottaa sinulle sopivia kumppaniehdokkaita. Samalaiset arvot ja luonne antavat parhaan mahdollisen pohjan parisuhteelle. Deittailu netissä on vaivatonta ja helppoa, kun sinun ei tarvitse selata satoja ja satoja sopimattomia profiileja.

kokeile eliittikumppania tästä

Eliittikumppanin jäsenyysvaihtoehdot

Eliittikumppanissa sinun on mahdollista valita kaksi erilaista jäsenyyttä. Voit valita joko maksuttoman perusjäsenyyden tai maksullisen Premium-jäsenyyden.

Mitä eroa on eri jäsenyysvaihtoehdoissa?

Jos valitset perusjäsenyyden, niin sinun on mahdollista kokeilla kumppaninhakua Eliittikumppanin kautta. Perusjäsenenä voit tehdä persoonallisuustestin ja täydentää profiilisi valmiiksi. Saat myös päivittäin kumppaniehdotuksia ja pystyt lähettämään ja vastaanottamaan hymyjä ja tykkäyksiä.

Maksullinen Premium-jäsenyys antaa sinun käyttää kaikkia Eliittikumppanin palveluita rajoituksetta. Premium-jäsenenä sinun on mahdollista lukea ja lähettää viestejä, näet kaikkien kumppaniehdokkaiden kuvat ja sinun on mahdollista tarkastella profiilissasi vieraillen jäsenten listaa. Lisää jäsenyyseroista näet alla olevasta taulukosta;

Ominaisuus

Perusjäsen

Premium-jäsen

Tieteellisesti luotu persoonallisuusprofiili

X

X

Sopivat kumppaniehdokkaat

X

X

Kuvien lataaminen profiiliin

X

X

Hymyjen ja tykkäyksien vastaanotto ja lähetys

X

X

Rajaton viestintä

X

Kaikkien valokuvien näkeminen

X

Tietoa profiilisi vierailijoista

X

Profiilisi parempi näkyvyys muille jäsenille

X

Viestien välitystiedot

X

Yksityiskohtaisempi persoonallisuusprofiili

X

”Mitä jos..” –kumppaniehdokkaat (jopa 20 päivässä)

X

Eliittikumppani hinta

Eliittikumppanit hinta on edullisempi sen mukaan, mitä pidemmän jäsenyyden valitset. Jos maksat joka kuukausi, niin maksat kuukausittain enemmän kuin valitsemalla kerralla kolmen kuukauden tai kuuden kuukauden jäsenyyden.

Eliittikumppani Premium-jäsenyys hinta:

1 kuukausi: 99,90€
3 kuukautta: 49,90€ per kuukausi
6 kuukautta: 37,90€ per kuukausi

Kaikki hinnat sisältävät ALV ja maksut veloitetaan kertamaksuna, ellei asiakas valitse veloitustavaksi kuukausi erää. Voit maksaa palvelussa Visa Electronilla, luottokortilla tai PayPalin avulla.

Palvelussa kannattaa olla myös tarkkana, sillä voit saada erikoistarjouksia.

Huomioi, että sinun tulee itse lopettaa tilauksesi 7 päivää ennen nykyisen tilauksen lopettamista, ellet halua enää jatkaa Eliittikumppanin jäsenyyttä.

Aloita eliittikumppanin ilmaisjakso

Eliittikumppanit hyvää

– Mahdollista luoda profiili ilmaiseksi ja testata palvelua
– Paljon yli 30-vuotiaita sinkkuja
– Maksullisuus karsii ihmisiä, jotka eivät hae vakavampaa parisuhdetta

Eliittikumppanit parannettavaa

– Ilmaisjäsenenä ei pysty tekemään paljoa profiilin luomisen jälkeen
– Lyhyen jäsenyyden korkea kuukausihinta
– Ei perinteistä kumppanin hakua

Eliittikumppani.fi

Voit kokeilla Eliittikumppania ilmaiseksi, jotta saat mielikuvan, että onko palvelu sinulle sopiva. Pääset luomaan ilmaisen profiilisi ja kokeilemaan palvelua tästä:

Katso myös muut treffipalvelut tästä

Eikö Eliittikumppani ollut sinulle sopiva vaihtoehto?

Eikö Eliittikumppani ollut mielestäsi sopiva deittipalvelu sinulle? Ei hätää, löydät sivustomme kautta useita muitakin treffipalstoja.

Muista lukea myös muista palvelustamme löytyvistä nettideittailu-sivustoista. Löydät jokaisesta palvelusta paremmin tietoa ja kokemuksia.

Voit liittyä kaikkiin sopiviin deittipalveluihin ja kokeilla mikä tai mitkä niistä sopivat sinulle parhaiten.