Pikadeitti

Treffipalsta.net auttaa sinua löytämään Suomessa toimivat deittipalvelut helposti. Lue lisää eri deittisivustoista ja kokeile sitä, mikä sopii sinulle parhaiten.

Pikadeitti

Pikadeitti on yleensä tapahtuma, jossa monta sinkkua tapaa kerrallaan useita muita sinkkuja lyhyen aikaa kerrallaan. Yleensä pikadeiteillä tutustutaan toiseen noin 5 minuutin ajan. Pikadeitit ovat kätevä ja turvallinen tapa nähdä useita treffikumppaneita lyhyen ajan sisään.

Pikadeitti on suosittu tapa tavata toisia ihmisiä ja sen avulla tapaat monta uutta ihmistä, sekä näet nopeasti kenen kanssa tulet juttuun. Pikadeitti kestää yleensä vain 5 minuuttia, mutta se on riittävä aika huomata, onko välillänne kemiaa. Ja kun pikatreffit kestävät vain viisi minuuttia, niin juttu tuskin loppuu siinä ajassa kesken. Jos kohdallesi sattuisi joku henkilö, jonka kanssa ei vaan millään juttu luista, niin sinun ei tarvitse kestää tätä kuin viisi minuuttia ja toivottavasti seuraavan deitin kanssa juttu luistaa jo paremmin.

Pikadeitit

Pikadeitit on ovat yleensä etukäteen järjestettyjä tapahtumia, joihin tulee ilmoittautua tiettyä aikaa aikaisemmin. Jotkin tapahtumat eivät vaadi etukäteisilmoittautumista, vaan voit ilmoittautua pikadeiteille paikan päällä.

Pikatreffit

Pikatreffeillä tavataan ihmisten kanssa pöytiä vaihtamalla. Joko miehet tai naiset vaihtavat pöydästä toiseen äänimerkin tai muun vastaavan kuultuaan järjestäjän soitettua sitä. Molemmat merkitsevät lyhyen juttutuokion jälkeen, että haluavatko tavata toista uudelleen vai ei. Jos molemmat ovat merkanneet olevansa kiinnostuneet toisistaan, niin yleensä tästä saa tiedon tapahtuman jälkeen.

Näin vältytään kiusallisilta tilanteilta ja saat myöhemmin tietää, ketkä olivat kiinnostuneet sinusta. Ota huomioon, että jos et itse kiinnostunut kenestäkään, niin et saa välttämättä tietoa, että kuinka moni oli kiinnostunut sinusta.

Pikadeitti.fi

Pikadeitti.fi on nettisivusto, jossa on sama sisältö näkyvissä kuin MTV:n teksti-TV chateissa. Pääset lähettämään viestejä haluttaessa eri keskusteluhuoneisiin. Ota huomioon, että tämä palvelu on maksullinen ja viestien lähettäminen maksaa 0,99 euroa per viesti, joka veloitetaan sinulta puhelinlaskulla. Viestien pituus on rajattu yhden tekstiviestin pituiseksi.

Pikadeitti.fi on hieman vanhanaikainen tapa hakea seuraa, sillä palveluun näyttää tulevan viestejä harvakseltaan. Jos haluat viestitellä enemmän ihmisten kanssa tai nähdä muiden profiileja ja profiilikuvia, ennen kuin lähetät toiselle viestejä, niin katso vaihtoehtosi läpi.

Katso myös muut deittipalvelut

Muista katsoa myös muut deittipalvelut, joista sinun on mahdollista löytää seuraa. Seuranhakupalvelu sopii elämänkumppanin etsimiseen, treffiseuran löytämiseen. Katso listauksemme eri treffipalstoista ja lue lisää palveluista. Näin saat etukäteen selville, että mikä palvelu sopisi sinulle mahdollisesti paremmin kuin muut.