Victoria Milan

Kokeile laadukasta nettideittailua, joka on suunnattu parisuhteessa oleville. Voit tehdä ilmaisen profiilin ja kokeilla miten palvelu sopii sinulle. Luo profiilisi ja kokeile jo tänään

Victoria Milan – Kokemuksia ja tietoa palvelusta

Victoria Milan on deittisivusto, joka on tarkoitettu parisuhteessa oleville miehille ja naisille, jotka etsivät suhdetta. Tämä treffipalvelu eroaa muista siinä, että palvelu on kokonaan keskittynyt suhteiden etsimiseen naimisissa ja parisuhteessa oleville, kun useimmat Suomessa toimivat deittipalvelut ovat suunnattu sinkuille.

Tällä hetkellä sivusto mainostaa Suomessa olevan noin 220 000 käyttäjää. Victoria Milanin mukaan 30 % perinteisiä deittipalveluja käyttävistä henkilöistä on parisuhteessa tai naimisissa olevia. Koska palvelu on suunniteltu parisuhteessa oleville, niin voit olla täysin rehellinen ja avoin siviilisäädystäsi.

Victoria Milanissa olet 100 % anonyymi jäsenenä. Jäsenyys ei vaadi henkilökohtaisten tietojen paljastamista, kuten nimeä tai puhelinnumeroa. Sinun tarvitsee tehdä palvelua varten vain uusi sähköpostitili jossain ilmaispalvelussa. Voit hakea ja tutustua jäseniin ja paljastaa vasta henkilökohtaisia tietoja, kun olette tutustuneet kunnolla.

kokeile Victoria Milania tästä

Victoria Milanissa voit rekisteröityä ilmaiseksi

VictoriaMilaniin on mahdollista rekisteröityä täysin ilmaiseksi. Ilmaisjäsenenä voit selata sivustoa, etsiä mielenkiintoisia käyttäjiä tai lisätä heidät sinun suosikkeihisi. Jotta voit lähettää viestejä palvelun muille käyttäjille tai katsoa kuka on kiinnostunut sinusta, sinun tulee päivittää jäsenyytesi Premium-jäsenyydeksi.

Victoria Milan hinta

– 1 kuukausi: 54,99 €
– 3 kuukautta: 119,97 €, kuukaudessa 39,93 €/kk
– 6 kuukautta: 179,94 €, kuukaudessa 29,99 €/kk
– 12 kuukautta: 239,88 €, kuukaudessa 19,99 €/kk

Voit maksaa Premium-jäsenyytesi luottokortilla ja maksutavaksi käy myös Entropay, Paysafecard, Neteller, Entercash, IDEAL, GooglePlay tai iTunes.

Aloita elämäsi seikkailu

Victoria Milan kokemuksia

Victoria Milan on Suomessa suosittu sivusto, joka on saanut joiltain käyttäjiltä positiivisia arvioita ja joiltain käyttäjiltä negatiivisia arvioita. Positiiviset arviot ovat liittyneet siihen, että seuraa on löytynyt nopeasti ja helposti ja negatiiviset arviot siihen, että seuraa ei ole löytynyt helposti tai ollenkaan. Osansa tässä varmasti vaikuttaa ihmisten oma aktiivisuus ja profiilin kuvaus, sekä profiilikuvat.

Victoria Milan hyvää

– Deittipalvelu myös varatuille
– Voit tehdä profiilin ilmaiseksi

Victoria Milan parannettavaa

– Ilmaisjäsenenä et voi lähettää viestejä tai et näe kuka on kiinnostunut sinusta
– Kalleimpia maksullisia deittipalveluja
– Jäsenyys uusitaan automaattisesti, ellet muuta asetusta profiilissasi

Luo nyt profiili Victoria Milan sivustolla. Voit luoda itsellesi ilmaisprofiilin vaivattomasti ja nopeasti. Luo itsellesi nyt ilmainen profiili Victoria Milan sivustolla ja etsi itsellesi seuraa.

Aloita profiilin luominen täältä:

Katso myös muut treffipalvelut tästä

Eikö Victoria Milan ollut sinulle sopiva vaihtoehto?

Eikö Victoria Milan ollut mielestäsi sopiva deittipalvelu sinulle? Ei hätää, löydät sivustomme kautta useita muitakin treffipalstoja.

Muista lukea myös muista palvelustamme löytyvistä nettideitti-sivustoista. Löydät jokaisesta palvelusta paremmin tietoa ja kokemuksia.

Voit liittyä kaikkiin sopiviin deittipalveluihin ja kokeilla mikä tai mitkä niistä sopivat sinulle parhaiten.