Seuraa jokaiselle

Seuraajokaiselle.fi on suomalainen treffisivusto, jolla voit hakea seuraa tositarkoituksella tai seikkailumielellä.

Seuraajokaiselle – Kokemuksia ja tietoa palvelusta

Seuraajokaiselle.fi on suomalainen deittisivusto ja palvelu, josta voit hakea itsellesi seuraa tositarkoituksella. Seuraa jokaiselle on tarkoitettu yli 18-vuotiaille ja palvelusta löytyy paljon käyttäjiä, joten seuraa löytyy kaikenikäisille.

Voit liittyä ja luoda profiilin palveluun ilmaiseksi. Tämän jälkeen voit tutustua palveluun täysin ilmaiseksi kahden päivän ajan ja kokeilla kaikkia palvelusta löytyviä ominaisuuksia. Kahden päivän jälkeen voit joko jättää profiilisi voimaan palveluun tai voit tehdä määräaikaisen tilauksen käyttääksesi maksullisia ominaisuuksia.

Seuraajokaiselle palveluun profiilin luominen

Seuraajokaiselle treffisivustolle on helppo liittyä. Sähköpostin lisäksi sinun pitää lisätä profiiliisi nimimerkki, sukupuoli, etsittävä sukupuoli, haetko seuraa tositarkoituksella vai seikkailumielellä, haettavan ikä, horoskooppi, sijainti, alue jolta etsit seuraa, sekä profiiliteksti.

Profiilin luomisen jälkeen jokainen profiili tarkastetaan ja kun se on hyväksytty, niin kahden päivän ilmaisjaksosi alkaa. Profiilien tarkistaminen vähentää tekaistujen profiilien tekemistä ja siivoaa palvelun epäasiallisista kuvista.

Palvelussa voi lähettää mielenkiinnon herättäneelle henkilölle flirttiruusun hänen profiilikortissaan. Jos lähetät flirtin, niin flirtin saanut osapuoli voi joko hyväksyä tai hylätä sen.

Tee ilmainen profiili ja kokeile

Seuraajokaiselle Chat, viestit ja soittaminen

Palvelussa sinun on mahdollista chattailla henkilöiden kanssa, jotka ovat palvelussa online-tilassa. Sinun on myös mahdollista myös keskustella video/äänichatin kautta haluamasi henkilön kanssa. Sinulla täytyy olla tietokoneessa webbikamera, jotta voit käyttää tätä ominaisuutta. Voi käyttää näitä ominaisuuksia, jos tilauksesi on voimassa.

Webbiviestejä voit lähettää palvelun sisällä toiselle henkilölle. Nämä ovat periaatteessa sähköposteja, mutta keskustelet toisen kanssa pelkästään nimimerkkien kesken.

Voit myös lähettää tekstiviestejä henkilölle, josta olet kiinnostunut, jos hän ei ole kirjautunut palveluun. Palvelun kautta pystyt tekstailemaan täysin tuntemattomana, jolloin voit tutustua toiseen täysin anonyymisti, ennen kuin tapaat hänet tai annat mitään henkilökohtaisia tietojasi.

Palvelun kautta pystyt myös soittamaan henkilölle, josta olet kiinnostunut ja voit keskustella hänen kanssaan, ennen kuin tapaatte tai vaihdatte puhelinnumeroita. Sinun on myös mahdollista lähettää tai saada soittokutsuja. Soittokutsun saanut henkilö puhuu aina ilmaiseksi, joten kutsun lähettäjä maksaa aina puhelun.

Seuraajokaiselle hinta

30 päivää: 15 €
60 päivää: 20 €
180 päivää: 30 €

Voit valita 30, 60 tai 180 päivän käyttöajan.

Tekstiviestit alk. 0,185 €/kpl
Puhelut alk. 0,369 €/min

Kaikki palvelussa olevat tilaukset ovat määräaikaisia, eikä niitä koskaan uusita automaattisesti.

Kokeile kaksi päivää ilmaiseksi

Seuraajokaiselle hyvää

– Kaksi päivää ilmaista kokeiluaikaa kaikilla ominaisuuksilla
– Profiilit ja kuvat tarkastetaan ylläpidon puolesta
– Myös ruotsinkielinen sivusto

Seuraajokaiselle parannettavaa

– Hieman vanhanaikaisen oloinen
– Rajatut keskusteluvaihtoehdot (pitää olla kirjautunut palveluun)

Luo nyt profiili Seuraajokaiselle.fi sivustolla. Saat käyttää palvelua kaksi päivää ilmaiseksi sen jälkeen, kun olet luonut profiilisi. Seuraajokaiselle palvelusta löytyy todellakin seuraa jokaiselle. Aloita profiilin luominen täältä: Seuraajokaiselle.fi

Katso myös muut treffipalvelut tästä

Eikö Seuraajokaiselle.fi ollut sinulle sopiva vaihtoehto?

Eikö Seuraajokaiselle.fi ollut mielestäsi sopiva deittipalvelu sinulle? Ei hätää, löydät sivustomme kautta useita muitakin treffipalstoja.

Muista lukea myös muista palvelustamme löytyvistä nettideitti-sivustoista. Löydät jokaisesta palvelusta paremmin tietoa ja kokemuksia.

Voit liittyä kaikkiin sopiviin deittipalveluihin ja kokeilla mikä tai mitkä niistä sopivat sinulle parhaiten.